بسم الله الرحمن الرحیم

هست کلید در گنج حکیم

این صفحه در یک روز عادی با HTML و CSS از صفر (from scratch) نوشته شده. ظاهر بدش را جدی نگیرید!

مشاوره‌ی کنکور

فرق مشاور، پشتیبان و برنامه‌ریز

اگر من فقط به شما کمک کنم که برنامه‌ریزی زمانی/تحصیلی کنید من یک برنامه‌ریز هستم.
اگر علاوه بر مورد بالا، روزانه شما را چک کنم و فیدبک بگیرم، می‌شوم یک پشتیبان!
و اگر در کنار هر دوی اینها، تلاش‌کنم که از نظر روحی/عاطفی و روانی هم مشکلات شما را بشنوم، روی آنها فکر کنم و با استفاده از اطلاعاتِ اندکی که در مورد ذهن آدم کسب کرده‌ام، با هم ببینیم که چرا شما خوب نتیجه نمی‌گیرید؟ یک مشاور خواهم بود.
مسیر کنکور بسیار پراسترس است، به همین دلیل به نظرم بهترین کمک به افراد مشاوره است و نه فقط برنامه‌ریزی/پشتیبانی.

شیوه‌ی مشاوره

سبکی که در مشاوره‌ی کنکور به نظرم منطقی است اینگونه است:

  • قبل از هر چیز، باید ذهن شما آماده‌ی مطالعه باشد. پس یکسری جلساتِ دوستانه برای بررسی وضعیت ذهنی شما خواهیم داشت!
  • با کمک هم یک برنامه‌ریزی بلندمدت مخصوص شما طراحی می‌کنیم.
  • برنامه‌ریزی‌های کوتاه‌مدت به صورت هفته‌ای صورت می‌گیرند.
  • روزانه هم مقدار کوتاهی با هم در ارتباط خواهیم بود.

این موارد را هم در نظر داشته باشید:

  • مشاوره به‌صورت دوره‌های ماهیانه خواهد بود.
  • مشاوره رایگان نیست ولی هزینه‌ی ماهیانه را در بازه‌ی ۳۲۰ تا ۶۴۰ هزارتومان باز می‌گذارم و هرکس بسته به وضعیت مالی‌اش عددی را انتخاب کند.

چطور ارتباط بگیرم؟

برای صحبت با من، راحت‌ترین روش استفاده از همین ابزارک گفتگوی آنلاین در پایین صفحه است.

کنکورهای خودم

مدت‌ها پیش وقتی خودم کنکوری بودم، از منتقدین اساسی مشاوره‌ی کنکور بودم. خودم درسم را می‌خواندم و خیلی هم به خودم فشار وحشتناکی وارد نمی‌کردم. البته برخی از دوستان هم‌کلاسی‌ام را می‌دیدم که شدیدا درگیر کنکور هستند و استرس شدیدی را تجربه می‌کنند. آن روزها، من کنکور خواندن را دوست داشتم. در آزمون‌های کمکی قلمچی شرکت کردم و هیچوقت یک رتبه‌ی تک‌رقمی در شهرم نبودم، اما از روی علاقه درس می‌خواندم. برای همین جزو رتبه‌های خوب بودم.

شبِ کنکور حالم بد شد و برایم مشکلی پیش آمد و در آزمون هم تاثیر منفی داشت. به هر حال وقتی نتایج آمد معلوم شد که خدا را شکر رتبه‌ی کشوری‌ام خوب شده. ۶۹۰ در کشور در سهمیه‌ی آزاد. وارد دانشگاه صنعتی امیرکبیر شدم و رشته‌ی مورد علاقه‌ام، مهندسی برق را ادامه دادم. در دانشکده‌ی برق جزو نفرات برتر بودم و به همین دلیل بدون شرکت در آزمون کارشناسی ارشد، به عنوان استعداد درخشان و به‌صورت ارشد-مستقیم وارد مقطع ارشد در گرایش الکترونیک دیجیتال شدم.

پس از اتمام دوره‌ی کارشناسی ارشد، متوجه شدم که علاقه‌ی من بیش از الکترونیک دیجیتال سمت ریاضیات محض است که بیشتر در گرایش مخابرات سیستم رشته‌ی مهندسی برق وجود دارد. به همین دلیل، دروس این گرایش را مطالعه‌کردم و در آزمون دکتری این رشته شرکت کردم و رتبه‌ی ۱۶ در کشور را به دست آوردم. هم‌اکنون دانشجوی دکتری این رشته در دانشگاه تهران می‌باشم.

چرا مشاوره می‌دهم؟

فکر می‌کنم از حدود سال ۱۳۹۵ بود که کاربر بلاگفا شدم و شروع کردم به روزانه‌نویسی و تحلیل... در همان روزها وقتی وبلاگ‌های بچه‌های کنکوری را می‌دیدم که از درونشان می‌نوشتند اندوه مرا فرا می‌گرفت.
سیستم کنکور یک فاجعه نیست؛ اما این وضعیت کنکورزدگی چه در سطح مدارس، چه در ذهن بچه‌ها، چه در فضای خانواده و چه به عنوان یک بیزنسِ جدی و غیرمنصفانه - همه و همه - فاجعه هستند.
شاید بتوانم بگویم بی‌رحمانه‌ترین قسمت کار، این جمله‌ی غلط است: کنکورت را خوب بده، بعد از آن دیگر در مسیر موفقیت هستی.

با توجه به اینکه خودم در دوره‌ی کنکورم استرس را کمتر از سایرین تجربه کردم، اخیرا تصمیم‌گرفتم که مطالعاتی را که در مورد ذهن انسان داشته‌ام را در کنار برنامه‌های کنکوری قرار بدهم و به بچه‌های کنکوری، که خیلی از آنها واقعا به یک پشتیبان نیاز دارند، کمک کنم.

البته قصد دارم که این کار را به صورت حرفه‌ای انجام بدهم و روی آن وقت بگذارم.

ممنون!